01.06.2020
Objavljamo splošni cenik za najem optičnih vlaken, ki so v rezervi na omrežjih OŠO izključno za potrebe povezovanja posameznih fizičnih naročnikov po principu PTP FTTH

Obveščamo vas, da smo pričeli ponujati optična vlakna, ki so v rezervi, na področju OŠO Koroških občin (Dravograd, Muta, Radlje ob Dravi, Slovenj Gradec, Vuzenica, Mislinja in Ribnica na Pohorju), OŠO Ormož (Ormož, Sv.Tomaž in Središče ob Dravi), OŠO Slovenske Konjice ter OŠO Dolenjskih občin (Sevnica, Šentrupert, Trebnje, Mirna, Mokronog-Trebelno, Mirna Peč, Žužemberk). Najem prostih optičnih vlaken je mogoče koristiti izključno za priklop posameznih fizičnih naročnikov po sistemu PTP FTTH.

Splošni cenik – Povezava

25.05.2020
Objavljamo Prodajno akcijo na OŠO Ormož, OŠO Koroška, OŠO Dolenjska, OŠO Slovenske Konjice,  OŠO Sevnica, ŠO Dašnica in ŠO Železniki

Obveščamo vas, da bomo v sodelovanju z operaterji s 1.6.2020 pričeli s prodajno akcijo za Bele Lise IN Sive Lise na zgoraj naštetih OŠO in ŠO območjih.

Vse informacije za Bele Lise so na voljo v Obvestilu in Seznamom točk – objavljeni IDPKU  ter Seznamom točk – prehodna omara.

29.02.2020

01.7.2017
Objavljamo splošni cenik za najem optičnega vlakna na omrežjih OŠO za potrebe povezovanja baznih postaj

Obveščamo vas, da smo pričeli ponujati prosta optična vlakna na področju OŠO Koroških občin (Dravograd, Muta, Radlje ob Dravi, Slovenj Gradec, Vuzenica, Mislinja in Ribnica na Pohorju), OŠO Ormož (Ormož, Sv.Tomaž in Središče ob Dravi), OŠO Slovenske Konjice ter OŠO Dolenjskih občin (Sevnica, Šentrupert, Trebnje, Mirna, Mokronog-Trebelno, Mirna Peč, Žužemberk). Najem prostih optičnih vlaken je mogoče koristiti za povezovanju baznih postaj.

Splošni cenik – Povezava

16.1.2017