Opremljenost

Uporabljamo najsodobnejšo opremo in tehnologijo

S hitrim razvojem tehnologije se spreminjajo tako način izvajanja del kot tudi osnovni delovni pripomočki in tehnična oprema. Naša konkurenčna prednost je uporaba najsodobnejše opreme, ki ji posvečamo veliko pozornosti in jo stalno posodabljamo. Odlikujeta nas sodoben vozni park in celovita oprema za izvajanje del na telekomunikacijskih in elektroenergetskih omrežjih.

Naš vozni park sestavlja več kot 30 tovornih vozil, od tega 5 z dvigalko (ti. hiab), prek 50 poltovornih in 130 kombiniranih vozil, od tega je prek 60 vozil posebej prirejenih in opremljenih s celovito opremo za delo na optičnih kabelskih omrežjih, ter več kot 40 osebnih vozil. Vozila so opremljena z vso potrebno opremo, ki omogoča izvajanje celovitih postopkov odprave napak na vseh vrstah telekomunikacijskih in elektroenergetskih omrežij, kar nam omogoča izredno mobilnost.

Opremljeni smo s specializirano opremo za vpihovanje in uvlačenje vseh vrst telekomunikacijskih in elektroenergetskih kablov, opremo za spajanje kablov, opremo za izvajanje meritev na omrežju, lociranje in odpravo napak ter opremo za izvajanje geodetskih snemanj.

Uporabljamo tudi posebno mehanizacijo za kopanje jarkov za kabelsko kanalizacijo, ki omogoča hitro in stroškovno učinkovito izvajanje del, s tem pa hkrati zagotavljamo celovitost naših storitev, ki vključujejo tudi včasih neizogibna gradbena dela.

 

Prodaja osnovnih sredstev

 

 

x

Vprašajte nas

    11 − 3 =