Sistem elektronskega cestninjenja (ECS)

Kot nominirani podizvajalec konzorcija Telekom Slovenije & Q-Free je naše podjetje prevzelo celotno izgradnjo infrastrukture na terenu na projektu »Vzpostavitev in delovanje večsteznega cestninskega sistema v prostem prometnem toku na autocestah in hitrih cestah«.

Kaj ponujamo

Ponujamo izvedbo celovitih storitev s področja projektiranja, gradnje in vzdrževanja telekomunikacijskih kabelskih omrežij.

OŠO projekti

Spletna stran je namenjena seznanjanju potencialnih ponudnikov storitev in končnim uporabnikom (občanov, podjetij, vzgojno-izobraževalnih institucij idr.) na odprtih širokopasovnih omrežjih (OŠO), pri gradnji, upravljanju in vzdrževanju katerih GVO sodeluje kot zasebni partner. Na tej strani bodo objavljene vse relevantne informacije, saj želimo zagotoviti enakopravno obravnavo vseh zainteresiranih ponudnikov storitev. Vsi objavljeni podatki so v tej fazi zgolj informativne narave, zato GVO, d.o.o. zanje ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne poslovne ali druge odločitve, nastale na podlagi objavljenih podatkov.

Informacije za operaterje

Dodatne informacije lahko zainteresirani ponudniki dobijo prek elektronskega naslova matej.kusar@telekom.si.

Informacije za občane

Andrej Luthar,
e-mail:andrej.luthar@telekom.si
tel.: 02/333-26-23.

Na čem delamo

Vidni projekti

Za sabo imamo množico projektov po celotni Sloveniji

Prodaja osnovnih sredstev

Zaposlitev

Vabimo vas, da se pridružite odlični ekipi.

NUDIMO urejeno in dinamično delovno okolje ter spodbujamo in omogočamo osebni in karierni razvoj. Spremljajte naše zaposlitvene oglase

Reference

x

Vprašajte nas

    + 77 = 86