Dolenjska

Seznam ponudnikov na odprtem širokopasovnem omrežju (OŠO) DOLENJSKA (občine Mokronog, Mirna Peč, Šentrupert, Trebnje, Žužemberk, Mirna):

DOLENJSKA MOKRONOG TS, (TS – T2), A1, Telemach
ŠENTRUPERT TS, (TS – T2), A1, Telemach
MIRNA PEČ TS, (TS – T2), A1, Telemach
ŽUŽEMBERK TS, (TS – T2), A1, Telemach
DVOR TS, (TS – T2), A1, Telemach
VELIKA LOKA TS, (TS – T2), A1, Telemach
TREBNJE TS, (TS – T2), A1, Telemach
DOBRNIČ TS, (TS – T2), A1, Telemach

 

Za priklop pri enem izmed izbranih operaterjev se lahko odločijo vsi, ki že imajo zgrajen priključek. Kakršnih koli obveznosti do občine naročniki nimajo.

Za vse dodatne informacije glede storitev in akcijskih paketov, svetujemo, da se uporabnik obrne na izbranega ponudnika storitev.

V kolikor naročniškega priključka še nimate zgrajenega, ga lahko naročite  pri GVO, d. o. o. in sicer preko izpolnjenega obrazca, ki ga objavljamo v nadaljevanju.

Obrazec-vloga za izgradnjo RNO priključka

Izpolnjen obrazec lahko pošljete:

-na elektronski naslov bostjan.kolar@telekom.si

-na naslov GVO, d. o. o. (za Boštjan Kolar), Jadranska cesta 26, 2000 Maribor.

Po prejemu izpolnjenega obrazca vas bo v predvidoma v roku 7 dni kontaktiral vodja del na terenu, s katerim se boste dogovorili za termin izgradnje naročniškega priključka. V dogovorjenem terminu vas bo obiskala ekipa na terenu, ki vam bo v podpis izročila pogodbo o izgradnji priključka in priključek tudi zgradila.

Naročilo izgradnje RNO priključka ni zavezujoče. GVO bo priključek zgradil, v okviru tehničnih možnosti in zadostnih prostih kapacitet. Prav tako lahko uporabnik odstopi od vloge pred podpisom pogodbe oziroma pred fizično izgradnjo priključka. Pri morebitnem prehodu zemljišč, ki niso v lasti uporabnika, si mora ta pridobiti pisna soglasja lastnikov za prehod preko njihovih zemljišč. Izgradnja novega priključka je možna v dveh različicah:

-gradbena dela izvede GVO, d. o. o.

-gradbena dela izvede uporabnik v lastni režiji.

Cenik za izgradnjo novega priključka

Že v naprej vas želimo opozoriti, da prejemamo veliko število klicev in elektronskih sporočil, zato vam bomo hvaležni, če nas boste kontaktirali le v primerih, kadar drugje ne boste našli iskanih informacij. V teh primerih bodite potrpežljivi, če bo vaš prvi klic neuspešen ali če odgovora na poslano elektronsko pošto ne boste prejeli še isti dan. Vsekakor se bomo potrudili, da vam bomo odgovore poiskali v najkrajšem možnem času.

Kontakt: info-oso@gvo.si tel.: 02/333-26-26

x

Vprašajte nas

    63 − = 55