Kdo smo

Smo ponudnik celovitih storitev projektiranja, gradnje in vzdrževanja telekomunikacijskih in elektro omrežij z več kot 400 zaposlenimi na območju Republike Slovenije. Združujemo bogato dediščino dolgoletnih izkušenj s področja projektiranja, gradnje in vzdrževanja bakrenih in optičnih telekomunikacijskih omrežij, odlikuje pa nas visoka kvalificiranost, tehnična opremljenost in velik človeški kapital naših zaposlenih.

Kot članu Skupine Telekom Slovenije so nam zaupana strokovno najzahtevnejša dela na področju projektiranja, gradnje in vzdrževanja telekomunikacijskih in elektro omrežij tako znotraj skupine, kot izven nje. Naše storitve združujejo najvišjo kakovost in konkurenčne cene, zato se naš nabor poslovnih partnerjev neprestano širi. Izkazano zaupanje upravičujemo s predanostjo delu in spoštovanjem sklenjenih dogovorov.

Zaposlujemo strokovnjake različnih profilov, ki so izkušeni na področjih telekomunikacij, elektrotehnike in gradbeništva, ki jih koordiniramo s sedeža družbe v Ljubljani, štirih centrov gradenj ter drugih lokacij po Sloveniji. Opremljeni smo s sodobnim in delovnim potrebam prilagojenim voznim parkom ter z najsodobnejšo tehnologijo. Vse to omogoča hitro odzivnost in stalno prilagodljivost potrebam naših naročnikov, tako v Sloveniji kot širše v regiji.

x

Vprašajte nas

    11 − 3 =