Prihaja čas obdarovanja, čas lepih mislih in čas dobrih del….

V letošnjem letu smo se v GVO-ju odločili, da namesto obdarovanja poslovnih partnerjev v prednovoletnem času finančna sredstva v enaki protivrednosti raje namenimo v humanitarne namene. Donacije smo zato namenili različnim humanitarnim organizacijam, z namenom podpiranja njihov prizadevanj na področjih, na katerih delujejo.

Izbrani prejemniki donacij so:

Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja

Namen društva je nuditi osebam, predvsem ženskam in otrokom, ki doživljajo nasilje, zaščito, podporo in pomoč na poti iz nasilja. Namen društva je tudi ozaveščati o nesprejemljivosti nasilja.

 

Zveza prijateljev mladine

Nevladna, prostovoljna, človekoljubna in neprofitna organizacija, katere cilj je dvig kakovosti življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopanje in uveljavljanje njihovih interesov in potreb ter zaščita njihovih pravic.

 

Europa Donna

Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna je samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe.

 

Gorska reševalna zveza Slovenije

Namen in osnovna dejavnost Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS) je prostovoljno pomagati ljudem pri nesrečah v gorah in na teže dostopnih terenih. Njihovo poslanstvo sta tudi preventiva ter izobraževanje članov in drugih obiskovalcev gora.

 

Gasilska zveza Slovenije

Gasilska zveza Slovenije je samostojna, nepridobitna, humanitarna, nepolitična in najvišja oblika povezovanja prostovoljnih gasilskih društev in njihovih zvez.

 

 

GVO se s sponzorstvi in donacijami tudi sicer aktivno vključuje v lokalno okolje, v katerem deluje. Skladno s poslanstvom družbeno odgovornega podjetja ves čas razvija pozitivni odnos do ljudi in okolja ter podpira prizadevanja različnih nevladnih organizacij.

 

Naj bo leto 2018 polno zdravja in veselja, predvsem pa drobnih trenutkov sreče.

 

Vse dobro

Vaš GVO

x

Vprašajte nas

    − 7 = 3